Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb pszenny na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Eweralda" data-source="post: 1729882" data-attributes="member: 58239"><p>Powiem tak:</p><p>Pięknie wygląda,jest sprężysty itp.Jednak ja zdecydowanie wolę chleby pszenno-żytnie albo samo żyto.Mają smak,charakter i są świeże przez długi czas.</p><p>Ponieważ kocham piec pieczywo więc ćwiczę też takie ale bardziej smakuje mi np.chleb kulikowski z bloga Małgosi Akacjowy Blog.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eweralda, post: 1729882, member: 58239"] Powiem tak: Pięknie wygląda,jest sprężysty itp.Jednak ja zdecydowanie wolę chleby pszenno-żytnie albo samo żyto.Mają smak,charakter i są świeże przez długi czas. Ponieważ kocham piec pieczywo więc ćwiczę też takie ale bardziej smakuje mi np.chleb kulikowski z bloga Małgosi Akacjowy Blog. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb pszenny na zakwasie
Top
Bottom