Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 194174" data-attributes="member: 232"><p>dziekuje za mila i rzeczowa opinie. Wyszedl Ci dokladnie tak jak moj i bardzo sie z tego ciesze, bo mam ogromny sentyment do tego przepisu. na nim sie uczylam piec i dzieki niemu poszlo dalej...</p><p></p><p>Ten trick z wkladaniem do zimnego pieca jest godny polecenia i naprawde dobrze sie sprawdza tylko przy razowcach, ktore sa ciezkie i wilgotne. Chleby z jasnej maki i te na drozdzach przy tej metodzie zbyt sie wysuszaja.</p><p></p><p>malgorzata</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 194174, member: 232"] dziekuje za mila i rzeczowa opinie. Wyszedl Ci dokladnie tak jak moj i bardzo sie z tego ciesze, bo mam ogromny sentyment do tego przepisu. na nim sie uczylam piec i dzieki niemu poszlo dalej... Ten trick z wkladaniem do zimnego pieca jest godny polecenia i naprawde dobrze sie sprawdza tylko przy razowcach, ktore sa ciezkie i wilgotne. Chleby z jasnej maki i te na drozdzach przy tej metodzie zbyt sie wysuszaja. malgorzata [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
Top
Bottom