Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 243075" data-attributes="member: 232"><p>ta druga to pewnie tzw szrotowka albo zarnowka. Ja uzywalam zwyklych razowych 2000, bo nie mialam innych. </p><p></p><p>Tej drugiej mozesz dodac, ale raczej nalezy ja traktowac jak otreby, czyli tylko do zaczynu, bo ma szanse namoknac przed pieczeniem, inaczej chleb bedzie sie kruszyl. I tak sobie mysle, ze nie wiecej niz ok 30% ogolnej wagi mak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 243075, member: 232"] ta druga to pewnie tzw szrotowka albo zarnowka. Ja uzywalam zwyklych razowych 2000, bo nie mialam innych. Tej drugiej mozesz dodac, ale raczej nalezy ja traktowac jak otreby, czyli tylko do zaczynu, bo ma szanse namoknac przed pieczeniem, inaczej chleb bedzie sie kruszyl. I tak sobie mysle, ze nie wiecej niz ok 30% ogolnej wagi mak. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
Top
Bottom