Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nunia" data-source="post: 651399" data-attributes="member: 401"><p>To była moja inspiracja na pierwszy raz. Pomimo obaw co do dojrzałości zakwasu chleb wyrósł ładnie. Robiłam z połowy porcji i dodałam trochę za dużo miodu, chleb jest słodkawy. Następnym razem dam żytnią mąkę a pszennej tylko trochę, chyba wolę kwaśniejsze chleby. </p><p>Jak na razie popełniliśmy z mężem 3 chleby (on 2 ja 1) i zastanawiamy się dlaczego tyle czasu czailiśmy sie jak pies do jeża. Zakwasy pracują, chlebki wyrastają i smakują. A, że coś tam nam pęka czy sie lekko kruszy - to kwestia wprawy!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nunia, post: 651399, member: 401"] To była moja inspiracja na pierwszy raz. Pomimo obaw co do dojrzałości zakwasu chleb wyrósł ładnie. Robiłam z połowy porcji i dodałam trochę za dużo miodu, chleb jest słodkawy. Następnym razem dam żytnią mąkę a pszennej tylko trochę, chyba wolę kwaśniejsze chleby. Jak na razie popełniliśmy z mężem 3 chleby (on 2 ja 1) i zastanawiamy się dlaczego tyle czasu czailiśmy sie jak pies do jeża. Zakwasy pracują, chlebki wyrastają i smakują. A, że coś tam nam pęka czy sie lekko kruszy - to kwestia wprawy! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
chleb razowy na zakwasie
Top
Bottom