chleb ryski z książki prof. Ajermana

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Margot czy ja moge się do Ciebie wprosić na kawłek takiego ciemnego chleba
icon_question.gif
anbetung.gif

Własnie mi się chleba zachciało
gruebel_2.gif
lecker.gif
 

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
icon_rolleyes.gif

Szkoda, ze bliżej nie mieszkasz bo napewno bym na kromeczkę wdepnęła
fiesgrins.gif
 

Didier

Member
Lis 2, 2010
1
0
0
dzień dobry, mam pytanie do tego chlebka, popełniłam go w ostatni weekend i wyszedł pyszny ale zaczyn w ogóle nie urósł
gruebel_2.gif
robiłam wszystko aby było mu w miarę ciepło, zaznaczę że zakwas mam aktywny i w bardzo dobrej formie
icon_eek.gif
, chlebek zjedzony i nic nie mogę mu zarzucić, oczywiście nie miał takich pięknych dziur jak wasze i był troszkę bardziej zbity ale przepyszny
mniam.gif


ps. jestem waszą fanką i ciągle podglądam
wink.gif