Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Sally Lunn- delikatna drozdzowka z maszyny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="pinkink" data-source="post: 535347" data-attributes="member: 3260"><p>Hi, Kermidt i Syso</p><p></p><p>Wlasciwie, poza strona wizualna, nie mam najmniejszych zastrzezen. Bulka Sally Lunn jest swietnie i rowno wypieczona, ma rowne dziureczki i zadnego zakalca. Nie chcialam juz dodatkowo komplikowac i nie dopisalam, ze widzac lejace ciasto w maszynie, powzielam podejrzenie, ze moze wsypalam 2 cups zamiast 3.</p><p>Dosypalam wiec jeszcze 1/3 c. Bylo dalej lejace, ale mniej.</p><p>Oleju tez tak raczej chlustnelam bez mierzenia...</p><p>Szkoda, ze nie notowalam dokladnie czego ile daje, bo powtorzylabym przepis bez wahania. </p><p>Dzieki, Syso.)))</p><p><a href="http://img58.imageshack.us/img58/8756/dscf1596hs0.jpg" target="_blank">http://img58.imageshack.us/img58/8756/dscf1596hs0.jpg</a></p><p><a href="http://img230.imageshack.us/img230/7105/dscf1600uh1.jpg" target="_blank">http://img230.imageshack.us/img230/7105/dscf1600uh1.jpg</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pinkink, post: 535347, member: 3260"] Hi, Kermidt i Syso Wlasciwie, poza strona wizualna, nie mam najmniejszych zastrzezen. Bulka Sally Lunn jest swietnie i rowno wypieczona, ma rowne dziureczki i zadnego zakalca. Nie chcialam juz dodatkowo komplikowac i nie dopisalam, ze widzac lejace ciasto w maszynie, powzielam podejrzenie, ze moze wsypalam 2 cups zamiast 3. Dosypalam wiec jeszcze 1/3 c. Bylo dalej lejace, ale mniej. Oleju tez tak raczej chlustnelam bez mierzenia... Szkoda, ze nie notowalam dokladnie czego ile daje, bo powtorzylabym przepis bez wahania. Dzieki, Syso.))) [URL="http://img58.imageshack.us/img58/8756/dscf1596hs0.jpg"]http://img58.imageshack.us/img58/8756/dscf1596hs0.jpg[/URL] [URL="http://img230.imageshack.us/img230/7105/dscf1600uh1.jpg"]http://img230.imageshack.us/img230/7105/dscf1600uh1.jpg[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb Sally Lunn- delikatna drozdzowka z maszyny
Top
Bottom