No i tego tez zrobilam
Skusilam sie upiec ten chleb nie w keksowce, ale w formie bochenkowej
Wyszedl bardzo fajny i bardzo smaczny
Choc prawde mowiac, troche sie obawialam, ze wyjdzie "zbity",
bo musialam dosypac tyle maki, zebym mogla go uformowac w kule, a to bylo troche wiecej niz troche
No, ale udalo sie
Rosl, jak szalony, a po upieczeniu mieciutki, pulchny z chrupiaca skorka i w smaku pyyycha
na prawde
Bardzo nam smakowal i na pewno ten chleb bede robic w miare czesto
Jest super!! Polecam
Zdjecia troszke mi nie wyszly..- musialam je robic na balkonie, a na dworze bylo zimno- nie mialam czasu na porzadne ustawienia
- chcialam szybko spowrotem do ciepelka
Nastepnym razem na pewno zrobie lepsze
Wielkie dzieki Lisko za przepis
Tak mi wyszedl
I po przekrojeniu