Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb-strucla z 3 serami i suszonymi pomidorami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 84194" data-attributes="member: 231"><p>Agusiu, ten chleb wygląda NIEWIARYGODNIE smakowicie! Musze go czym prędzej zrobić! Powiedz mi tylko, czy moze byc maka orkiszowa-razowa.. i co to dokładnie znaczy ,,2 lyzki mleka w proszku (lub pol na pol woda ze swiezym mlekiem) " - znaczy do drożdzy zamiast wody żródlanej dac mieszankę mleczno-wodną?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 84194, member: 231"] Agusiu, ten chleb wygląda NIEWIARYGODNIE smakowicie! Musze go czym prędzej zrobić! Powiedz mi tylko, czy moze byc maka orkiszowa-razowa.. i co to dokładnie znaczy ,,2 lyzki mleka w proszku (lub pol na pol woda ze swiezym mlekiem) " - znaczy do drożdzy zamiast wody żródlanej dac mieszankę mleczno-wodną? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb-strucla z 3 serami i suszonymi pomidorami
Top
Bottom