Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb-strucla z 3 serami i suszonymi pomidorami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 84199" data-attributes="member: 80"><p>Jesli robisz ze swiezych drozdzy to tak. Jesli drozdze sa instant, to nie musisz ich rozrabiac z plynem, wspypujesz je razem z suchymi skladnikami. Mi to ciasto zdarzalo sie nastawiac na timer, stad to mleko w proszku zamiast swiezego ( zeby miec pewnosc, ze nic sie nie zepsuje).</p><p></p><p>Maka orkiszowa jak najbardziej moze byc razowa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 84199, member: 80"] Jesli robisz ze swiezych drozdzy to tak. Jesli drozdze sa instant, to nie musisz ich rozrabiac z plynem, wspypujesz je razem z suchymi skladnikami. Mi to ciasto zdarzalo sie nastawiac na timer, stad to mleko w proszku zamiast swiezego ( zeby miec pewnosc, ze nic sie nie zepsuje). Maka orkiszowa jak najbardziej moze byc razowa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb-strucla z 3 serami i suszonymi pomidorami
Top
Bottom