Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="renia2001" data-source="post: 1289406" data-attributes="member: 38192"><p>Witam, dziewczyny! Jestem tu nowa, chociaż wielokrotnie czytałam tę stronę, przeglądałam przepisy, oglądałam Wasze piękne chleby, &quot;słuchałam&quot; Waszych cennych rad i wreszcie nadszedł ten moment, kiedy mogę Wam wszystkim podziękować. Dzięki Wam już drugi miesiąc nie kupuję pieczywa! Piekę chleby na własnym zakwasie żytnim, mieszane z drożdżami i bez drożdży, modyfikuję receptury, a efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! Pain de Campagne 2010 i Lees sourdough to moje ulubione. Nigdy nie sądziłam, że zarabianie ciasta tak mnie odstresuje! Cały tydzień pracuję, czasem do wieczora, ale staram się znaleźć czas na rower, kijki albo spacer, a dopiero w sobotę...no w sobotę jest święto pieczenia chleba. I to 4-5 bochenków, żeby starczyło znów na tydzień. A jak braknie to piekę bułki z przepisu Izabeli z bloga &quot;kuchniapsakuby.blox.pl&quot;. Wielkie dzięki! Od dawna byłam gościem na tej stronie, od dzisiaj czuję się jak w domu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="renia2001, post: 1289406, member: 38192"] Witam, dziewczyny! Jestem tu nowa, chociaż wielokrotnie czytałam tę stronę, przeglądałam przepisy, oglądałam Wasze piękne chleby, "słuchałam" Waszych cennych rad i wreszcie nadszedł ten moment, kiedy mogę Wam wszystkim podziękować. Dzięki Wam już drugi miesiąc nie kupuję pieczywa! Piekę chleby na własnym zakwasie żytnim, mieszane z drożdżami i bez drożdży, modyfikuję receptury, a efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! Pain de Campagne 2010 i Lees sourdough to moje ulubione. Nigdy nie sądziłam, że zarabianie ciasta tak mnie odstresuje! Cały tydzień pracuję, czasem do wieczora, ale staram się znaleźć czas na rower, kijki albo spacer, a dopiero w sobotę...no w sobotę jest święto pieczenia chleba. I to 4-5 bochenków, żeby starczyło znów na tydzień. A jak braknie to piekę bułki z przepisu Izabeli z bloga "kuchniapsakuby.blox.pl". Wielkie dzięki! Od dawna byłam gościem na tej stronie, od dzisiaj czuję się jak w domu... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
Top
Bottom