Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1521030" data-attributes="member: 75"><p>Podziwiając Hazo Twój wypiek (piękny chleb !), czytając o tej soli, zaglądnęłam na pierwsze strony wątku i ze zdziwieniem przeczytałam własne uwagi o soli. </p><p>Nie tak dawno, usłyszałam opinię, że nasz sól jest 'bardziej słona' niż np ta z Anglii, czy Irlandii. Znajome osoby żyjące na co dzień tam, gotując okazjonalnie w Polsce przesalały potrawy. Teraz mi się skojarzyło.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1521030, member: 75"] Podziwiając Hazo Twój wypiek (piękny chleb !), czytając o tej soli, zaglądnęłam na pierwsze strony wątku i ze zdziwieniem przeczytałam własne uwagi o soli. Nie tak dawno, usłyszałam opinię, że nasz sól jest 'bardziej słona' niż np ta z Anglii, czy Irlandii. Znajome osoby żyjące na co dzień tam, gotując okazjonalnie w Polsce przesalały potrawy. Teraz mi się skojarzyło. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
Top
Bottom