Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Beata19" data-source="post: 1564288" data-attributes="member: 22546"><p>Chleb bardzo dobry i choć rósł w koszu aż 5 godz. to było warto. Mam pytanie odnośnie samego ciasta -choć zrobiłam wszystko zgodnie z przepisem( mąka pszenna 650 + mąka pszenna razowa) to było baardzo klejące.Próbowałam nawet metody Bertineta ,ale i tak nie było elastyczne jak niektóre Cinki piszą ( może za krótko wyrabiałam?). Niemniej udało mi się w końcu uformować bochen. Na pewno będę jeszcze próbowała.Czy zna ktoś powód ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beata19, post: 1564288, member: 22546"] Chleb bardzo dobry i choć rósł w koszu aż 5 godz. to było warto. Mam pytanie odnośnie samego ciasta -choć zrobiłam wszystko zgodnie z przepisem( mąka pszenna 650 + mąka pszenna razowa) to było baardzo klejące.Próbowałam nawet metody Bertineta ,ale i tak nie było elastyczne jak niektóre Cinki piszą ( może za krótko wyrabiałam?). Niemniej udało mi się w końcu uformować bochen. Na pewno będę jeszcze próbowała.Czy zna ktoś powód ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb Tatter czyli Pain de Campagne 2010
Top
Bottom