Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
chleb tiramisu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 103189" data-attributes="member: 231"><p>zastanawiam się właśnie, jaki jest u nas najbardziej mdły serek... i wiesz co, ja to bym taką gęstą kremówkę 36% (taką w czerwonym kubeczku) wymieszała z jakimś serkiem naturalnym zamiast dawać sam serek...</p><p></p><p>z kolei na gazetowym forum kuchnia piszą, że krem Oetkera jakis do złudzenia przypomina Mascarpone mhm...</p><p></p><p>w kazdym razie w Tiramisu oszukanstwa z mascarpone czuc natychmiast, ale w chlebie nie powinno to zrobic duzej roznicy, jesli sie go zastapi czyms innym</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 103189, member: 231"] zastanawiam się właśnie, jaki jest u nas najbardziej mdły serek... i wiesz co, ja to bym taką gęstą kremówkę 36% (taką w czerwonym kubeczku) wymieszała z jakimś serkiem naturalnym zamiast dawać sam serek... z kolei na gazetowym forum kuchnia piszą, że krem Oetkera jakis do złudzenia przypomina Mascarpone mhm... w kazdym razie w Tiramisu oszukanstwa z mascarpone czuc natychmiast, ale w chlebie nie powinno to zrobic duzej roznicy, jesli sie go zastapi czyms innym [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
chleb tiramisu
Top
Bottom