Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb z maszyny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oczko" data-source="post: 594244" data-attributes="member: 5522"><p>Chleb zrobiłem ponownie wczoraj. Dałem 600g mąki (500) i 100g mąki (1850), płynów 350ml woda pół na pół z mlekiem 2%. Chleb wyrósł świetnie aż dotkną szybki, ale już nie opadł. Upiekł się po prostu doskonale. Spokojnie można ustawić ten przepis na TIMER.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oczko, post: 594244, member: 5522"] Chleb zrobiłem ponownie wczoraj. Dałem 600g mąki (500) i 100g mąki (1850), płynów 350ml woda pół na pół z mlekiem 2%. Chleb wyrósł świetnie aż dotkną szybki, ale już nie opadł. Upiekł się po prostu doskonale. Spokojnie można ustawić ten przepis na TIMER. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb z maszyny
Top
Bottom