Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb z semoliny o imieniu Arturo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 681471" data-attributes="member: 52"><p>CHLEB Z SEMOLINY O IMIENIU ARTURO</p><p>100% maszynowy</p><p></p><p>[ATTACH=full]23938[/ATTACH]</p><p></p><p>Przepis oryginalny:</p><p><a href="http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html" target="_blank">http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html</a> </p><p></p><p>310 ml letniej wody </p><p>30 g oliwy extravergine</p><p>550 g semoliny / maki z twardej pszenicy dwukrotnie mielonej /</p><p>17 g mialkiej soli morskiej</p><p>6 g cukru</p><p>5 g swiezych drozdzy</p><p>Maszyna Princess 1936</p><p>Program French / 3:50 /</p><p>Skorka Medium / Dark</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 681471, member: 52"] CHLEB Z SEMOLINY O IMIENIU ARTURO 100% maszynowy [ATTACH=full]23938[/ATTACH] Przepis oryginalny: [URL="http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html"]http://passionecucina.blogspot.com/2008/03/arturo.html[/URL] 310 ml letniej wody 30 g oliwy extravergine 550 g semoliny / maki z twardej pszenicy dwukrotnie mielonej / 17 g mialkiej soli morskiej 6 g cukru 5 g swiezych drozdzy Maszyna Princess 1936 Program French / 3:50 / Skorka Medium / Dark [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb z semoliny o imieniu Arturo
Top
Bottom