Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb ziolowy ( z serii kamiennych)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Apsik" data-source="post: 19275" data-attributes="member: 143"><p>Wczoraj upiekłam ten chleb, zamiast ziół (pustki w domu) dałam słonecznik i sezam. Wyszedł pachnący, rumiany i pyszny chlebek. Tylko skórka mi popękała, ale to chyba dlatego, że nie ponacinałam go przed pieczeniem. Zgodnie z przepisem włożyłam go na gorącą blachę i spodnia skórka trochę za mocno się spiekła. A może za długo go piekłam?</p><p></p><p>Zdjęcie wkleiłam </p><p></p><p>Apsik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Apsik, post: 19275, member: 143"] Wczoraj upiekłam ten chleb, zamiast ziół (pustki w domu) dałam słonecznik i sezam. Wyszedł pachnący, rumiany i pyszny chlebek. Tylko skórka mi popękała, ale to chyba dlatego, że nie ponacinałam go przed pieczeniem. Zgodnie z przepisem włożyłam go na gorącą blachę i spodnia skórka trochę za mocno się spiekła. A może za długo go piekłam? Zdjęcie wkleiłam Apsik [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb ziolowy ( z serii kamiennych)
Top
Bottom