Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni bardzo razowy z otrębami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cynamon" data-source="post: 1300646" data-attributes="member: 13811"><p>Niestety kompletna klapa... Ciasto dość ładnie rosło, wszystko dobrze się zapowiadało, ale w piekarniku zrobił się płaski. Chyba za bardzo sobie wzięłam do serca te uwagi o luźnym cieście i zrobiłam za luźne. Jak tak teraz patrzę na zdjęcia rosnącego ciasta u Mirabbelki to skłaniam się ku temu, że mogło tak być. Do tego strasznie przywarł do foremki, mimo, że dokładnie wysmarowałam oliwą i wysypałam otrębami, nie dało się do wyciągnąć w całości.</p><p></p><p>Cóż, drugie podejście będzie. Szkoda tylko tej mąki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cynamon, post: 1300646, member: 13811"] Niestety kompletna klapa... Ciasto dość ładnie rosło, wszystko dobrze się zapowiadało, ale w piekarniku zrobił się płaski. Chyba za bardzo sobie wzięłam do serca te uwagi o luźnym cieście i zrobiłam za luźne. Jak tak teraz patrzę na zdjęcia rosnącego ciasta u Mirabbelki to skłaniam się ku temu, że mogło tak być. Do tego strasznie przywarł do foremki, mimo, że dokładnie wysmarowałam oliwą i wysypałam otrębami, nie dało się do wyciągnąć w całości. Cóż, drugie podejście będzie. Szkoda tylko tej mąki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Chleb żytni bardzo razowy z otrębami
Top
Bottom