Chleb żytni parzony jasny

qd

Well-known member
Sie 28, 2005
7,763
1,162
113
Margot @ 20 Nov 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1481620chleb pyszny , no wiem mniej niż 24h ,ale musiałam
icon_mrgreen.gif

zdjecia jutro bo u mnie pada i jest delikatnie mówiąc ciemno , jedno tylko przy balkonie na dowód pieczenia , jutro podmienię
icon_mrgreen.gif
Toż wierzymy na slowo, ze upieklas, a jakby nie byl dobry to bys powiedziala, czyz nie?

Och jak sie ciesze, ze smakuje! moj nadal swiezy, choc zostalo go tylko na jutro, jakos wszystkim domownikom jak dalam do sprobowania to bylo: daj jeszcze
icon_smile.gif

edit: usuniecie powtorzonego zdjecia
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0
Czy ta zaparka to ma być taka zwarta, czy ja coś źle zrobilam ?
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0
No trudno, musi mu wystarczyć pół godziny wyrastania razem z zaparka bo drugi juz w foremce i nie poczekać. Zobaczymy czy bardzo mu brak tego etapu zaszkodzi ...
gruebel_2.gif
gruebel_2.gif