Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chlebek o smaku pumperniklowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sd_silver" data-source="post: 6786" data-attributes="member: 74"><p>Kupiłam melase z buraków cukrowych w sklepie ze zdrową zywnością- obrzydliswto na surowo. Piekłam jakieś ciasto podane prze Bajaderke i niestety dla mnie było niejadalne, tak je było czuć melsą a było jej tam ze 3-4 łyzki.</p><p>Stad mój wniosek, że chyba sprzedawna u nas melasa bardzi się różni od amerykańskiej albo po prostu trzeba ją lubić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sd_silver, post: 6786, member: 74"] Kupiłam melase z buraków cukrowych w sklepie ze zdrową zywnością- obrzydliswto na surowo. Piekłam jakieś ciasto podane prze Bajaderke i niestety dla mnie było niejadalne, tak je było czuć melsą a było jej tam ze 3-4 łyzki. Stad mój wniosek, że chyba sprzedawna u nas melasa bardzi się różni od amerykańskiej albo po prostu trzeba ją lubić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chlebek o smaku pumperniklowym
Top
Bottom