Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe zupy
Chłodnik Szczawiowo-Szpinakowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 506636" data-attributes="member: 76"><p>Przepis z książki: Montignac nad Wisłą</p><p></p><p><strong>Chłodnik Szczawiowo-Szpinakowy</strong></p><p><u>Składniki:</u></p><p>2 łyżki oliwy z oliwek lub masła</p><p>250g szczawiu</p><p>250g młodego szpinaku</p><p>25g świeżo utartego chrzanu</p><p>800 ml białego wina wytrawnego</p><p>ogórek kiszony drobno pokrojony</p><p>2 łyżki koperku posiekanego</p><p>250g ugotowanej ryby- szczupak, okoń lub łosoś</p><p><u>Przygotowanie:</u></p><p>Podgrzać w garnku oliwę, podsmażyć szczaw, szpinak, chrzan. Przykryć garnek i odczekać 3 min. Zmiksować warzywa, dolać wino, dodać ogórka,, koperek, doprawić solą i pieprzem. Odstawić do wystygnięcia i wstawić do lodówki na 3 godz.</p><p>Dodać kawałki ryb i posypać koperkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 506636, member: 76"] Przepis z książki: Montignac nad Wisłą [B]Chłodnik Szczawiowo-Szpinakowy[/B] [U]Składniki:[/U] 2 łyżki oliwy z oliwek lub masła 250g szczawiu 250g młodego szpinaku 25g świeżo utartego chrzanu 800 ml białego wina wytrawnego ogórek kiszony drobno pokrojony 2 łyżki koperku posiekanego 250g ugotowanej ryby- szczupak, okoń lub łosoś [U]Przygotowanie:[/U] Podgrzać w garnku oliwę, podsmażyć szczaw, szpinak, chrzan. Przykryć garnek i odczekać 3 min. Zmiksować warzywa, dolać wino, dodać ogórka,, koperek, doprawić solą i pieprzem. Odstawić do wystygnięcia i wstawić do lodówki na 3 godz. Dodać kawałki ryb i posypać koperkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe zupy
Chłodnik Szczawiowo-Szpinakowy
Top
Bottom