1 smietana 18 %
1 burak
1 ogórek surowy
sól
pieprz
koperek
1 rzodkiewka do ozdoby
Buraka ugotować i zetrzec na tarce, ogórka również zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wymieszać ze śmietaną i koperkiem, odrobina soli i pieprzu do smaku. Odstawić na 2-3 godziny, żeby smaki się "przegryzły". Udekorować ćwiartkami rzodkiewki.
Smacznego
1 burak
1 ogórek surowy
sól
pieprz
koperek
1 rzodkiewka do ozdoby
Buraka ugotować i zetrzec na tarce, ogórka również zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wymieszać ze śmietaną i koperkiem, odrobina soli i pieprzu do smaku. Odstawić na 2-3 godziny, żeby smaki się "przegryzły". Udekorować ćwiartkami rzodkiewki.
Smacznego