Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ajaj" data-source="post: 1096724" data-attributes="member: 10861"><p>Moje ciasto bylo jakby za suche. Nijak nie dalo sie z tego uformowac kuleczki. Ksztaltu zadnego nie dalo sie zrobic. Sezam pozlatywal bo nie mial sie do czego przyczepic. Za suche. Nie chcialam niczym ich smarowac bo w przepisie nic na ten temat nie bylo. A na koniec moje bulki wyrosly tak ze nie mozna bylo nazwac ich juz buleczkami. BULY!!! i juz. Czasow wyrastania pilnowalam z zegarkiem w lapkach.</p><p></p><p>Jedyne co sie udalo to smak, chrupkosc i kolor.</p><p>Niby wszystko co najwazniejsze. Byly naprawde chrupiace, rumiane i bardzo dobre. Zjadlam dwie na poczekaniu jeszcze gorace. Na sucho. Bez niczego. </p><p></p><p>I na pewno nie zraze sie tym pierwszym razem. O nie!!!</p><p></p><p>To ze byly pyszne przekonuje mnie do dalszych prob. I jak mi sie w koncu uda to sie pochwale.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ajaj, post: 1096724, member: 10861"] Moje ciasto bylo jakby za suche. Nijak nie dalo sie z tego uformowac kuleczki. Ksztaltu zadnego nie dalo sie zrobic. Sezam pozlatywal bo nie mial sie do czego przyczepic. Za suche. Nie chcialam niczym ich smarowac bo w przepisie nic na ten temat nie bylo. A na koniec moje bulki wyrosly tak ze nie mozna bylo nazwac ich juz buleczkami. BULY!!! i juz. Czasow wyrastania pilnowalam z zegarkiem w lapkach. Jedyne co sie udalo to smak, chrupkosc i kolor. Niby wszystko co najwazniejsze. Byly naprawde chrupiace, rumiane i bardzo dobre. Zjadlam dwie na poczekaniu jeszcze gorace. Na sucho. Bez niczego. I na pewno nie zraze sie tym pierwszym razem. O nie!!! To ze byly pyszne przekonuje mnie do dalszych prob. I jak mi sie w koncu uda to sie pochwale. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
Bottom