Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yenulka" data-source="post: 165383" data-attributes="member: 189"><p>ja je traktuje po uformowaniu w kulki a przed wyrosnieciem przed wlozeniem do pieca... potem sobie rosna, te naciecia robia sie mniejsze - ale sie boje potraktowac gotowe juz do wlozenia do pieca, byeby mi sie plaskate nie zrobily.</p><p></p><p>pzdr</p><p>yenn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yenulka, post: 165383, member: 189"] ja je traktuje po uformowaniu w kulki a przed wyrosnieciem przed wlozeniem do pieca... potem sobie rosna, te naciecia robia sie mniejsze - ale sie boje potraktowac gotowe juz do wlozenia do pieca, byeby mi sie plaskate nie zrobily. pzdr yenn [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
Top
Bottom