Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulinka" data-source="post: 85452" data-attributes="member: 65"><p>Ja piekłam je tak, że wieczorem zagniotłam ciasto na żywych drożdżach i do lodówki, potem rano formowałam i na godzinke do rośnięcia, potem do piekarnika. Długo nie chciały sie dopiec, potem były twarde jak kamień- temp na pewno za mała, spróbuje next time i jak wyjda to się zdjątkiem pochwalę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulinka, post: 85452, member: 65"] Ja piekłam je tak, że wieczorem zagniotłam ciasto na żywych drożdżach i do lodówki, potem rano formowałam i na godzinke do rośnięcia, potem do piekarnika. Długo nie chciały sie dopiec, potem były twarde jak kamień- temp na pewno za mała, spróbuje next time i jak wyjda to się zdjątkiem pochwalę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
Top
Bottom