Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 85688" data-attributes="member: 231"><p>Paulinko, ja robiłam na sypkich drożdżach i pouformowaniu nie dałam im urosnąć dłużejnić 10 minut! I tak były duże! Tak jak pisała Bajaderka, onenie mogą być za bardzo wyrośnięte, bo stracą kajzerkowatą strukturę.</p><p></p><p>moje piekły się 17 minut i były z pewnością wypieczone (ale to po troszę zasługa kamienia) - piekłam tylko na dolnej grzałce i termoobiegu. Ale jeśli CI wyjdą blade, to się nei martw - przecież to nie ma najmniejszego znaczenia dla smaku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 85688, member: 231"] Paulinko, ja robiłam na sypkich drożdżach i pouformowaniu nie dałam im urosnąć dłużejnić 10 minut! I tak były duże! Tak jak pisała Bajaderka, onenie mogą być za bardzo wyrośnięte, bo stracą kajzerkowatą strukturę. moje piekły się 17 minut i były z pewnością wypieczone (ale to po troszę zasługa kamienia) - piekłam tylko na dolnej grzałce i termoobiegu. Ale jeśli CI wyjdą blade, to się nei martw - przecież to nie ma najmniejszego znaczenia dla smaku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
Top
Bottom