Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 85703" data-attributes="member: 90"><p>Może i nie ma bladość nic wspólnego ze smakiem ale ja jednak nie lubię jeść takich białych zupełnie bułeczek. Pierwsze moje kajzerki też zsuszyły się i były blade. Ja myślę, że to wszystko jednak dużo od piekarnika zależy. Teraz już się wyspecjalizowałam, bardzo dobrze nagrzewam piekarnik, na spód stawiam blaszkę z wodą, wówczas nie zsuszają mi się i są pulchniutkie, no ale na kolor to muszę smarować jajkiem, bo od samego mleka czy wody nie rumienią mi się, niestety.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 85703, member: 90"] Może i nie ma bladość nic wspólnego ze smakiem ale ja jednak nie lubię jeść takich białych zupełnie bułeczek. Pierwsze moje kajzerki też zsuszyły się i były blade. Ja myślę, że to wszystko jednak dużo od piekarnika zależy. Teraz już się wyspecjalizowałam, bardzo dobrze nagrzewam piekarnik, na spód stawiam blaszkę z wodą, wówczas nie zsuszają mi się i są pulchniutkie, no ale na kolor to muszę smarować jajkiem, bo od samego mleka czy wody nie rumienią mi się, niestety. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chrupiace kajzerki
Top
Bottom