Mała_Mi @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449942Nie, Akulko, rękawa nie posiadam. (Miałam kiedyś, ale nie odpowiadał mi.)
Wyciskałam taką oto lukrownicą do tortów, założyłam jej końcówkę - gwiazdkę. Dobrze się w tej roli sprawdza.
Dodam, ze one robią się naprawdę błyskawicznie, jak się już olej dobrze nagrzeje, i rosną ok. 3-krotnie.Dzięki Mała MiMyslałam właśnie nad taka lukrownicą, ale myslałam, ze to będzie za małe - a chciałabym uzyskac właśnie takie karbowane brzegi, a nie 'kiełbasę'
'Inęs koniecznie poszpieguj
AgusiaSz @ 22 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=491932a jak je smażyć?? na głębokiej patelni, w garnkudużo tego tłuszczu być musii jaki: oliwa, olej, masłobo ja mam marne doświadczenie ze smażeniemNie, nie dużo tłuszczu. W sumie, jak do faworków. Smażyłam na oleju, ale myślę, że na smalcu też by było dobrze. Tłuszczu tak na ok 1 cm...
moja droga, aparata dorwę to i zrobię zdjęcia.
specjalnie dla ciebie to wręcz reportaż sporządzę
(i musi być sprzyjająca okazja ku temu, czyli mężu out ponieważ nie chcę, żeby mnie przyłapał jak jedną ręką wyciskam churroski a drugą cykam foty - jusz mje raz przyłapał jak usypywałam dekoracyjną pryzmę z mąki i wciepywałam do niej z gracją jajca - jego mina wyraziła jedno - głębokie zwątpienie)
aaricia @ 8 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=535555jego mina wyraziła jedno - głębokie zwątpienie)A Pani się tym przejęła? Pierwszy raz się zdziwił ale po drugim przyzwyczai.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia