Ciasteczka „Czarny Las” wg Ayn

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,927
6,344
113
Sinistra @ 16 May 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=704954Joanno, dzięki, ale dalej to mi sprawy nie załatwia, bo ta strona jest po rosyjsku
icon_sad.gif

A tłumaczyć na polski nie musi. Angielski lub francuski mogą być.
Sinistro, poradzisz sobie.
Szukane słowo wklejasz w pole tekstowe.
Chcąc je przetłumaczyć, szukasz przycisku z napisem перевести слово, a potem wybierasz z rozwijanej listy język, w tym przypadku rosyjski - angielski, czyli русско -английский
W przypadku tłumaczenia większego tekstu, szukasz przycisku перевести текст i analogicznie wybierasz z listy język. I to wszystko.
icon_smile.gif

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,701
3
38
Dzięki Joanno, ale wyszperałam coś jeszcze lepszego. Dwa automatyczne translatory. Pierwszy jest po angielsku i tłumaczy tylko z rosyjskiego na angielski.
A drugi jest po polsku i tłumaczy na "nasze" (w obu trzeba rozwinąć listę pod oknem do wpisywania tekstu do tłumaczenia i wybrać żądaną opcję przekładu).

Wiadomo, że przekład będzie średniej jakości a może być niezbyt dokładny no i często automatyczne tłumaczenie tekstów daje przezabawne rezultaty.

Margot, skoro mamy narzędzie pracy, to możemy i Izbuszkę zacząć eksplorować
fiesgrins.gif

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,927
6,344
113
Wiedziałam, że sobie poradzisz!
daumen.gif

A z wyszukanych przez Ciebie translatorów sama chętnie skorzystam.
icon_smile.gif

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0

inga_xx

Member
Maj 19, 2007
1,500
0
0
zrobilam z samego rana. wyszlo mi okolo 30 sztuk. nie mialam czekolady, wiec dalam wiecej suszonych wisni. dla mnie takie srednie. megaczekoladowe, a ja za czekolada to tak nie bardzo... ale chlopak i mama zjedza zaraz wszystkie, bardzo im smakuja. tak wiec ogromne dzieki za przepis
cvety.gif

odszczekuje, to co napisalam. bardzo smaczne. z kawa idealne na dola
daumen.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

iwona44

Member
Cze 13, 2007
3,226
0
0
I zrobiłam ,a właściwie spaliłam.
Pomyślałam sobie taka niewielka ilość to szybko zejdzie,i szybciutko je zrobiłam,ale po ostatnich dyskusjach na temat termoobiegu,pomyślałam sobie spróbuję jeszcze raz i piekłam je w termoobiegu,ale nie 15 minut tylko 10,a i to wystarczyło żeby się sfajczyły,specjalnie nastawiłam minutnik ,koniec żadnych termoobiegów,a tak dobrze sie zapowiadało,bo ja czekoladę szczególnie gorzką tak jak Ilona wiśnie mogę w dzień i w nocy ,z tego wszystkiego na dzisiaj odechciało mi się pieczenia,idę
cheers.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy