wyszło ich 100sztuk![]()
![]()
![]()
dzieki. Kasha - a bez bakalii to by dużo straciły? bo ja nie lubię...Ja dałam tylko migdały, które są zupełnie niewyczuwalne za to ładnie wyglądają sobie z ciasteczek![]()
Pimpek @ 5 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407161Trafiła tu z wątku Paulinki o "ciachach"no i nie moge uwierzyć, że ja, taka maniaczka czekolady jeszcze nie robiłam tych ciastek... normalnie niewybaczalne niedopatrzenie... Myślę że jeszcze w tym tyg je popełnie![]()
Nie jesteś osamotniona. Ja przez Paulinke pooglądałam sobie ciasteczka i padłam na kolana przy tych. W życiu całym ciasteczek nie piekłam, bo nie przepadam, ale te zrobię chybaI jeszcze jedne wypatrzyłam![]()
![]()
A ostrzegały mnie dziewczyny, jak tu zaczynałam, że prędzej czy później zacznę, to nie wierzyłam![]()
jaka @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407369[color="#ffff66"][/color]1. Jak duża paczka drożdży Instant - 7gr?
3. A cukru waniliowego mała paczka - 8g?A ja podtrzymuję pytania - zwłaszcza o drożdże mi chodzi![]()
Akulka @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407773A ja podtrzymuję pytania - zwłaszcza o drożdże mi chodzi
Tak Proszę Pani Kierowniczki 7g, a teraz siooo od komputera do Sebastianek, sioooo!!!![]()
![]()
Akulka @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407780![]()
Poczekaj, ja jeszcze czekolady nie kupiłam, musze o sklep zahaczyćbo ostatnio zapasy wyzarłam....
Sio po czelukade![]()
![]()
kasha @ 6 Dec 2006 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.