kawazmlekiem
Member
- Mar 19, 2005
- 37,849
- 6
- 38
Paulinka @ 6 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=407885Kawa, a my Ciebie lubimy
No ja też Was lubię, kłamałam tylko![]()
Jaka, a ja miałam się też brać, tylko listy zakupów nie wzięłam rano i muszę poczekac do wieczora![]()
kawazmlekiem @ 9 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=409631Jaka, jak wyszło?
Słuchajcie, jak długo te ciasteczka mogą stać? Czy jeśli zrobię teraz, to dotrwają do świąt?Jak koty ich nie zjedzą to dotrwają![]()
kasha @ 9 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=409819Jak koty ich nie zjedzą to dotrwają
Hmmm, to ja się muszę zastanowić, bo Mania ma dziwne apetyty, a pomysłowość Małpiszona w wydostawaniu różnych rzeczy z opakowań i schowków jest niesamowita![]()
kawazmlekiem @ 11 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411113Słuchajcie, ciacha zrobiłam wczoraj wieczorem, wyszły pyszne. Ale o ile wczoraj były miękkie, dzis stwardniały na kamuszekTrzymam w puszce i nie wiem, zmiękną?
Hm, chyba nie zmiekną raczej. Maczaj w kawce/kakao lub herbacie![]()
Jedyna rada, zeby zmiękły, to dac dostep powietrza do nich![]()
Paulinka @ 11 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411138Dostęp powietrza imho sprawi, że będa jeszcze twardsze.A to zalezy jakiego - blokowe zawsze suche. U mnie w kuchni nawet za wilgotne![]()
Zaraz - a może do lodówki? Tylko musi być czysta, bez zapachów...
kasha @ 12 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=411681Jako a w domu Ci pachnie jak w fabryce czekolady?
Ja dwa dni nie mogłam się pozbyć tego rozkosznego zapachu
Dokładnie tak![]()
kika @ 13 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=412623Baaardzo, bardzo dobre ciacha! Ostatnia partia jeszcze stygnie. Wyszło mi 125 sztja bakalii nie dawałam, jedynie pokruszoną czekoladkę. Moje ciacha wyszły bardzo słodkie, dobrze, przyozdabiać niczym nie trzeba. O takie właśnie mi chodziło. Dzięki serdeczne za przepis.
125 sztuk???????????? BOGA BOGA (jak to moja Zuzia mawia - czyt. OLA BOGA)![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.