Medicus Pivovarius
Member
- Wrz 13, 2004
- 4,165
- 0
- 0
Vidarka @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923981-nie robic dla dzieci do szkoly,bo po zjedzeniu przeze mnie kilkusztuk mialam "miekkie" kolana
Masz na myśli te 6 łyżek wina z którego alkohol wg mnie na 100% wyparował kompletnie podczas pieczenia?![]()
Cukierkiem z likworem można się bardziej "zmiękczyć"![]()
Cinka @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923996Masz na myśli te 6 łyżek wina z którego alkohol wg mnie na 100% wyparował kompletnie podczas pieczenia?![]()
Cukierkiem z likworem można się bardziej "zmiękczyć"
Nie-mialam na mysli te 18 lyzek,bo zrobilam z potrojnej porcji-i to lyzek bardzo glebokich.
No i podkreslilam na poczatku,ze to tylko i wylacznie jest moje zdanie(pije 2-3 kieliszeczki adwokata w roku)
Vidarka @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=924087Hazo,krusza ci sie?![]()
![]()
![]()
Nie bardziej niż każde bardzo kruche ciasteczka.Jak leżą na talerzu, to się nie kruszą.![]()
hazo @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=924076 Pokaż załącznik 47864ja po raz kolejny robieale moje nie wychodza takie piekne wyrośnięte i napompowane... macie jakiś trik, że one takie ładne napuszone?
Malgosimi @ 25 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=438944czy takie ciasto napewno się dobrze wałkuje (chciałabym użyć wałkownicy do makaronu)Czy ktoś próbował wałkować to ciasto w maszynce do makaronu?
Nie przepadam za tradycyjnym wałkowaniem, wyciąganiem stolnicy itp. :/
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.