Krystyna9 @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=953272Kasiul, a może zbyt dokładnie i za długo wyrabiałaś ciasto ? Tylko to mi przychodzi do głowy.Dziękuję za błyskawiczną odpowiedźWychodzę zwykle z założenia, że im lepiej wyrobione, tym lepsze wyjdzie i wyszło mi to bokiem, no
Kolejne podejście za tydzień![]()
![]()
Kasiul @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=953276Dziękuję za błyskawiczną odpowiedźWychodzę zwykle z założenia, że im lepiej wyrobione, tym lepsze wyjdzie i wyszło mi to bokiem, no
Kolejne podejście za tydzień![]()
tę zasadę to najlepiej stosować do ciast drożdżowychPowodzenia przy kolejnym podejściu i nie przykładaj się za bardzo do wyrabiania i wstaw do nagrzanego piekarnika (i wcale nie musi być to termoobieg)![]()
Elle @ 30 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1010072chcę te ciasta robić, najlepiej zarazale nie mam papieru do pieczenia. Da się bez?
Na pewno.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.