- Lis 1, 2004
 
- 29,231
 
- 2
 
- 0
 
ciasto ainsleya Harriotta (rewelacyjne, moim zdaniem).. reszta to dzieło 
mojej córki..:
225 g mąki
100 g cukru
100 g pokrojonego w kostkę masła
fru do miksera
jak zacznie wyglądac jak kruszonka dodać 1 jajko
(ja dodaje jeszcze kilka kropel wody)
wyrabiać chwilkę mikserem, wyjąć , zagnieść ręcznie i gotowe
błyskawiczne, pyszne i nie kruszy się
farsz dowolny
1. czekodżem domowy (zdjęcie jutro)
2. konfitura wiśniowa
w tych zamkniętych jest :
czekolada gorzka
czekolada biała
dżem cytrynowy, konfitura wiśniowa, czekodzem truskawkowy mojej roboty,
nutella - w dowolnych konfiguracjach
		
	
zagnieśc, rozwałkowac, nadziewać czym sie chce, zamknąc, posmarowac jajkiem
piec i zajadać
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
a to jest z czekodżemem
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
	
		
			
		
		
	
			
			mojej córki..:
225 g mąki
100 g cukru
100 g pokrojonego w kostkę masła
fru do miksera
jak zacznie wyglądac jak kruszonka dodać 1 jajko
(ja dodaje jeszcze kilka kropel wody)
wyrabiać chwilkę mikserem, wyjąć , zagnieść ręcznie i gotowe
błyskawiczne, pyszne i nie kruszy się
farsz dowolny
1. czekodżem domowy (zdjęcie jutro)
2. konfitura wiśniowa
w tych zamkniętych jest :
czekolada gorzka
czekolada biała
dżem cytrynowy, konfitura wiśniowa, czekodzem truskawkowy mojej roboty,
nutella - w dowolnych konfiguracjach
zagnieśc, rozwałkowac, nadziewać czym sie chce, zamknąc, posmarowac jajkiem
piec i zajadać
	
	a to jest z czekodżemem
	
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: