Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto bananowe Marty Gessler
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 360980" data-attributes="member: 59"><p>proszek do pieczenia</p><p></p><p>one jakby mialy rozna moc</p><p>jak nie mam Oetker'a to tujeszych (magic powder czy cos takiego czesto daje do poltora raza podanej w przepisie porcji) </p><p></p><p>i druga rzecz - jak sie polaczy sypkie z mokrymi to trzeba jak najszybciej do pieca. Wyglada jakby ten proszek od razu zaczynal reagowac i im pozniej sie dotrze do piekarnika tym gorzej wyrasta.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 360980, member: 59"] proszek do pieczenia one jakby mialy rozna moc jak nie mam Oetker'a to tujeszych (magic powder czy cos takiego czesto daje do poltora raza podanej w przepisie porcji) i druga rzecz - jak sie polaczy sypkie z mokrymi to trzeba jak najszybciej do pieca. Wyglada jakby ten proszek od razu zaczynal reagowac i im pozniej sie dotrze do piekarnika tym gorzej wyrasta. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto bananowe Marty Gessler
Top
Bottom