Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto bananowo - czekoladowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1558400" data-attributes="member: 1024"><p>Jako, w przepisie stoi - 1 łyżka <strong>stopionego</strong> masła. To imo ciut mniej niż łyżka twardego.</p><p>Wystarczy go wymieszać z 1 -2 łyżkami świeżego soku z pomarańczy i ok. 1/2 szklanki cukru pudru.</p><p>Glazura ma być dość gęsta, ale płynna, więc ilość cukru i soku można regulować do uzyskania idealnej konsystencji.</p><p>Jako, że ją robiłam, składniki i wykonanie glazury dopisałam do przepisu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1558400, member: 1024"] Jako, w przepisie stoi - 1 łyżka [B]stopionego[/B] masła. To imo ciut mniej niż łyżka twardego. Wystarczy go wymieszać z 1 -2 łyżkami świeżego soku z pomarańczy i ok. 1/2 szklanki cukru pudru. Glazura ma być dość gęsta, ale płynna, więc ilość cukru i soku można regulować do uzyskania idealnej konsystencji. Jako, że ją robiłam, składniki i wykonanie glazury dopisałam do przepisu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Ciasto bananowo - czekoladowe
Top
Bottom