Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Ciasto na pierogi*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1653367" data-attributes="member: 2354"><p>Ker, ja robie ciasto z przepisu regionalnego podanego w ksiazce, co pisalam wyzej, b. starego, ktory mi sie sprawdza idealnie i robie tak ponad 30 lat, a teraz sie dowiedzialam, ze mozna z mlekiem zamiast wody i moze by bylo lepsze w smaku, ale to ta sama technologia, a wiec nadaje sie jaknajbardziej do pierogow a nietylko do lepienia figorek.</p><p>Jak nie chcesz, to nie musisz tego probowac, ale nie ma co podwazac tego, co sie sprawdzilo w rzeczywistym wykonaniu. Inni tez tak pisza.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1653367, member: 2354"] Ker, ja robie ciasto z przepisu regionalnego podanego w ksiazce, co pisalam wyzej, b. starego, ktory mi sie sprawdza idealnie i robie tak ponad 30 lat, a teraz sie dowiedzialam, ze mozna z mlekiem zamiast wody i moze by bylo lepsze w smaku, ale to ta sama technologia, a wiec nadaje sie jaknajbardziej do pierogow a nietylko do lepienia figorek. Jak nie chcesz, to nie musisz tego probowac, ale nie ma co podwazac tego, co sie sprawdzilo w rzeczywistym wykonaniu. Inni tez tak pisza. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Ciasto na pierogi*
Top
Bottom