Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 111809" data-attributes="member: 231"><p>najpierw potwierdze inne odpowiedzi</p><p></p><p>tak, typ 650 bedzie najlepszy z tych co masz</p><p></p><p>tak, w najwyżeszj możliwej - u mnie to jest 250 st w których kamien nagrzewa się ok 30 minut</p><p></p><p>Yenn, ja piekłam na kamieniu na pergaminie, bo ciasto jest dosc lepkie i balam sie, że mi nie zjedzie tak łatwo z łopaty. Njpierw chcialam podzielić na dwa, ale wymogli na mnie wysoką pizzę, więc upiekłam jedną. Wyszła takiej grubości jak w Pizza Hut. A przed malowaniem nadzieniem lekko ją naoliwiłam oliwą od suszonych pomidorów, żeby nadzienie nie przesiąkło.</p><p></p><p>Rybko, dałąm mąkę kukurydzianą, najdrobniejszą jaką miałam. Była potem niewidoczna i niewyczuwalna (w koncu to zaledwie łyżka na kilka szklanek mąki)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 111809, member: 231"] najpierw potwierdze inne odpowiedzi tak, typ 650 bedzie najlepszy z tych co masz tak, w najwyżeszj możliwej - u mnie to jest 250 st w których kamien nagrzewa się ok 30 minut Yenn, ja piekłam na kamieniu na pergaminie, bo ciasto jest dosc lepkie i balam sie, że mi nie zjedzie tak łatwo z łopaty. Njpierw chcialam podzielić na dwa, ale wymogli na mnie wysoką pizzę, więc upiekłam jedną. Wyszła takiej grubości jak w Pizza Hut. A przed malowaniem nadzieniem lekko ją naoliwiłam oliwą od suszonych pomidorów, żeby nadzienie nie przesiąkło. Rybko, dałąm mąkę kukurydzianą, najdrobniejszą jaką miałam. Była potem niewidoczna i niewyczuwalna (w koncu to zaledwie łyżka na kilka szklanek mąki) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizze
Top
Bottom