Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="szuwarek" data-source="post: 219310" data-attributes="member: 916"><p>chciałam się spytać </p><p>czy można dać drożdże instant i czy to będzie taka sama ilość jak suszonych </p><p>oraz jak bym chciała zrobić ze świeżych drożdży to 3/4 suszonych to napewno będzie 7dag świeżych</p><p>gdyby ktoś odpowiedział to będę wdzięczna, bo chcę na piątek dla gości zrobić</p><p>a i czy woda ma być zimna, letnia, czy ciepła?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="szuwarek, post: 219310, member: 916"] chciałam się spytać czy można dać drożdże instant i czy to będzie taka sama ilość jak suszonych oraz jak bym chciała zrobić ze świeżych drożdży to 3/4 suszonych to napewno będzie 7dag świeżych gdyby ktoś odpowiedział to będę wdzięczna, bo chcę na piątek dla gości zrobić a i czy woda ma być zimna, letnia, czy ciepła? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Ciasto na pizze
Top
Bottom