Joanna @ 15 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738427A już miałam nadzieję, że się skusiłaś na to pyszne ciasto....
Kto miałby je jeść? Odpada, bo nie jest czekoladowo- czekoladowe (boszsz, jak ja nie cierpię mono- gustów kulinarnych). Tymczasem zabieram się za szukanie czegoś czekoladowo- czekoladowego, czego jeszcze nie piekłam.
Maraa @ 15 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738573Mam tylko pytanie, nadaje się na takie śniadaniowe do kawy?Maraa, jeśli chodzi o ciasto śniadaniowe, to czy piekłaś już to?
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=21955
Jeśli nie, musisz koniecznie nadrobić zaległości, jest przepyszne, jutro będę piekła je znowu bo chyba się uzależniłam![]()
Przepraszam za OT![]()
Sinistra @ 16 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738643Kto miałby je jeść? Odpada, bo nie jest czekoladowo- czekoladowe (boszsz, jak ja nie cierpię mono- gustów kulinarnych). Tymczasem zabieram się za szukanie czegoś czekoladowo- czekoladowego, czego jeszcze nie piekłam.Sini nie zazdroszczę![]()
Ale dobrze (zawsze trzeba coś pozytywnego) ,że to moga być różne ciasta czekoladowe![]()
Linn @ 15 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738575Moge sie mylic, ale w zeszlym tygodniu ciasto z cukinia piekl w tv Puchatek.w tv jeszcze nie widziałam, żeby ktoś robił ciasto z cukinią i pomarańczami, ale to wg mnie fajne bardzo połączenie i napewno będę próbować kolejne ciasta i mufinki z tym warzywkiem, ale teraz planuje do tego dodać kakao, tak jak wcześniej ktoś robił ...
Zresztą ono samo w sobie jest doskonałe, wilgotne przede wszystkim, takie lubię![]()
Lud_ @ 16 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=738725Maraa, jeśli chodzi o ciasto śniadaniowe, to czy piekłaś już to?
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=21955
Jeśli nie, musisz koniecznie nadrobić zaległości, jest przepyszne, jutro będę piekła je znowu bo chyba się uzależniłam![]()
Przepraszam za OT
Lud_ bardzo Ci dziękuję za podpowiedź![]()
Margot @ 19 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739943aparat już mam to i zdjęcie -a ciasto wręcz znika(zdjecie zrobione w biegu)Ciasto wygląda perfekcyjnie!
Maraa @ 19 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=740196Margot, pięknie wygląda to ciasto w przekroju!Sinistra @ 20 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=740217Ciasto wygląda perfekcyjnie!Zgadzam się, fajne, mnie się skojarzyło z taką ciastową gąsienicą, bo takie... długie![]()
Pozdrawiam Margot![]()
Margot @ 19 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739943zrobiłam ,przepyszne ,moje jest bez lukru
jakby oddali aparat dziś lub jutro ,a będzie ciasto to zrobię zdjęcie
aparat już mam to i zdjęcie -a ciasto wręcz znika(zdjecie zrobione w biegu) ,jest bardzo aromatyczne ,wilgotne i pysznewspaniale zdjecieaz ma sie ochote na to ciacho![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.