Margarete @ 21 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=627146Chcialam tylko skromnie zaznaczyc, ze jak tylko bede w Krakowie i zakupie chalwe natychmiast pieke to ciasto. Przepis jest bardzo obiecujacy no i zdjecia mnie absolutnie przekonaly!
U nas chalwy niestety nie widzialam
margarete nie czekaj aż pojedziesz do krakowa ciasto na pewno będzie wyborne jak zamiast chałwy polejesz czekoladą !![]()
![]()
ewalukas @ 21 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=627058Cieszę się, że smakowało![]()
Zdjęcie bardzo apetyczne
jeszcze raz bardzo dziekuję ewuniujak zjemy ciasto pieke następne z twojej listy![]()
![]()
Margarete @ 21 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=627165Ewelinko, baaaardzo lubimy chalwe, mysle, ze poczekam. Ale pomysl z czekolada niezly. Ja jednak poczekam na chalwe.
Przeciez tak czy tak chalwe zawsze kupuje! W tym roku "do domu" nie jade, ale w marcu...ciasto ewuni jest wysmienite więc pomyslałam o czekoladzie( ale z chałwą jest boskie)![]()
ciasto jest rewelacyjne gdybym wiedziała wczoraj jak smakuje to poszabym do sklepu z bolącymi migdałkami![]()
![]()
![]()
ewalukas @ 22 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=627529Wszystkie ciasta pieką mi się w termoobieguTrudno mi powiedzieć jaki długo, zwykle 10-15 min krócej. Jeżeli chodzi o to konkretne, to uważam za upieczone wtedy, gdy jasne ciasto jest już ładnie upieczone![]()
![]()
Następnym razem sprawdzę ile
dziekuję !życzę miłego dnia![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.