Joanna @ 30 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733162U mnie niestety nie było ani jagód, ani tym bardziej borówek, więc musiałam się obejść smakiem.![]()
Jutro drugie podejście.Joanno ciasto jest wyśminite , możesz uzyć różne owoce![]()
ja dałam zamiast 1 jednego jajka 2 ( były średniej wielkości i forma 24 cm ) polecam![]()
![]()
Joanna na pweno jutro się uda
życzę powodzenia i trzymam kciuki![]()
![]()
![]()
Margot @ 31 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733418u mnie czeka w kolejce tylko jagody wyszły ,ale to nic kupięMargot, jak upieczesz to bardzo proszę o zdjęcie, bo uwielbiam Twoje fotki.![]()
Maraa @ 31 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733422Margot, jak upieczesz to bardzo proszę o zdjęcie, bo uwielbiam Twoje fotki.![]()
![]()
![]()
wstawię
ewelinka111 @ 31 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733416Joanna na pweno jutro się uda
życzę powodzenia i trzymam kciuki![]()
![]()
Dzięki.![]()
Dopiero przed chwilą wróciłam z działki, ale jagody mam.![]()
Miałam od razu piec, ale doczytałam, że najlepiej podawać je ciepłe, więc upiekę rano.![]()
Maraa @ 1 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733826Joanno, kruszonkę robiłaś bez cynamonu?Tak, zapomniałam go dodać...![]()
![]()
Za to do lukru dodałam soku z cytryny.![]()
Joanna @ 1 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733831Tak, zapomniałam go dodać...![]()
Mnie się to też czasami zdarza...![]()
Zapomniałam napisać, że jak piekę w takiej tortownicy jak Margot (24x24) to robię z podwójnej porcji.
Maraa @ 1 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733843Zapomniałam napisać, że jak piekę w takiej tortownicy jak Margot (24x24) to robię z podwójnej porcji.Czyli gdybym miała piec w kwadratowej formie 23x23 to mam zrobić z podwójnej porcji?
Sinistra @ 2 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733864Czyli gdybym miała piec w kwadratowej formie 23x23 to mam zrobić z podwójnej porcji?To zależy jakie lubisz, z podwójnej porcji wyjdzie wysokie ciasto. Z pojedynczej jest dosyć niskie ale tak samo smaczne...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.