vixeen89 @ 25 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=721228zrobiłam
sernik pychoota![]()
wyszedł idealnie
Z dużym opóżnieniem(po podróży) ale bardzo się cieszę, że przypadł Ci do gustu.![]()
granola @ 6 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725265rodzinka pochlonelatylko niestety ja sie nie zalapalam
ale z tego co mowili to bardzo smaczny![]()
no i slicznie wygladaCieszę się, że smakował twojej rodzince.Mam nadzieję, że upieczesz jeszcze kiedyś i sama spróbujesz również.
izunia2007 @ 6 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725270Polecam to ciasto.Ja pieke go juz od ponad 10 lat i jeszcze nikomu sie nie znudzil.To prawda,on coś takiego ,w sobie ma, że jest mile widziany na stole.Izunia cieszę się, że należy do twoich ulubionych.![]()
bajeczka @ 25 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=731557Cos wyjdzie na pewno, może stworzyłaś nowy przepis
Wolałabym zostać przy starym...![]()
Wyjęłam już sernik, hm, w wierzchu wygląda normalnie, jak serniktylko trochę się przypiekł. Ale to nic. Jeśli środek nie jest skopany, to jestem w niebie
Btw, w trosce o moje biodra
miałam w planach spróbować go dopiero jutro, ale skoro pomieszałam trochę przy przepisie, nie zasnę, dopóki go nie rozkroję i nie spróbuję. Pójdę spać spokojna lub w czarnej rozpaczy![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.