sylwia18 @ 14 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=362981Bezuniu podejrzewam że ocet jest po to aby ciacho nie opadło...więc sok z cytryny raczej tu nie pomoże
A moje ciacho już siedzi w piekarnikuMoje tez
udalam, ze octu nie ma w skladzie, ale nawet jak bedzie ciut mniej wyrosniete, ale za to bedzie smakowalo jak surowe, to nic nie szkodzi.
lukier wyszedl mi tez jakis rzadki, ale mam nadzieje, ze jak poleje to zastygnie, choc nie mam zludzen, ciasto nie zdazy nawet wystygnąć
sylwia18 @ 14 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=363043moje też wyszło pyszne (zeznania mamy)poprawka: wyszło PRZEPYSZNE (moje zaznania)
ata @ 19 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=365957...a na przyszlosc belle jak bede tak jadla i napychala sie wieczorami przez twoje placki bedzie mi tylek rusl i nie tylko.......zartuje i nie denerwuj sie wszytsko jest ok pozdrawiam i polecamsorry hihotko ze zasmiecam ci twoj watek ale jej sie nalezychyba kosci jej beda grubly
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia