kasiak73 @ 8 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736153Upieczone ale śliwki mam na dnie![]()
Dlaczego tak się stało???????Mnie jedne śliwki opadają, a drugie nie - a wszystkie tnę na dość małe kawałki i układam skórką do dołu. Mylę więc, że rodzaj, gatunek owoców ma duże znaczenie, ale na to wpływu nie mamy![]()
valvula @ 25 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742278U mnie też wyszło pyszne, tylko użyłam za dużej blachy i ciasto wyszło bardzo cienkie, ale za to przypadło więcej śliwek na cm kw ciasta![]()
Aha i nie użyłam octu, bo nie wiedziałam jakiego![]()
![]()
Ja daję zwykły ocet 5%![]()
Caritka @ 27 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743344Kroilam jeszcze na cieplo![]()
Pokaż załącznik 31678Bardzo ładne zdjęcie.
Ja nie przepadam za tym ciastem na ciepło... Jadłam tak pierwszy raz i było średnie, wpisałam tu też... średniąopinię. Ale następnego dnia smakowało po prostu idealnie!![]()
Lud_ @ 27 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743366Bardzo ładne zdjęcie.
Ja nie przepadam za tym ciastem na ciepło... Jadłam tak pierwszy raz i było średnie, wpisałam tu też... średniąopinię. Ale następnego dnia smakowało po prostu idealnie!
Dziekuje Lud![]()
A ja wlasnie od cieplego nie moglam sie oderwac![]()
Dzisiaj juz nie jem, ale jutro znow bede nadrabiac![]()
Caritka @ 27 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743344 Pokaż załącznik 31678![]()
Podeślij mi kabelkami co
Miałam i ja je dziś piec bo śliwki aż się proszą ale niestety nie miałam kiedy. Jutro upiekę![]()
![]()
Hichotka @ 27 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743378![]()
Podeślij mi kabelkami co
Miałam i ja je dziś piec bo śliwki aż się proszą ale niestety nie miałam kiedy. Jutro upiekę![]()
No dobra. Zaraz sie tym zajme![]()
![]()
Caritka @ 27 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743344Ciasto wyszlo tak pyszne, ze trudno sie od niego oderwac![]()
![]()
Polecam tym, ktorzy jeszcze go nie piekli
Wygląda bezbłędnie,Twoje zdjęcie to doskonała reklama tego przepisu.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.