- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
sos:
oliwa / olej z pestek winogron - 2 łyżki
sok z 1/2 - 1 limonki
chili suszone
sól
pieprz
ew. odrobina octu cytrynowego
porządnie wymieszać
Sosem polać:
ciecierzycę (z puszki lub własnoręcznie namoczoną i ugotowaną), fetę pokrojoną w kostkę, pokrojone w ćwiartki pomidorki koktajlowe, tuńczyka w oleju
i już
oliwa / olej z pestek winogron - 2 łyżki
sok z 1/2 - 1 limonki
chili suszone
sól
pieprz
ew. odrobina octu cytrynowego
porządnie wymieszać
Sosem polać:
ciecierzycę (z puszki lub własnoręcznie namoczoną i ugotowaną), fetę pokrojoną w kostkę, pokrojone w ćwiartki pomidorki koktajlowe, tuńczyka w oleju
i już
Ostatnią edycję dokonał moderator:

