ano, stawiam się do tablicy... narobiłyście tyyyyle wątków tortowych, już mam zadyszkę... ledwo jednej odpowiedziałm to już mnie z innego wątku wzywają... Jak tu nadążyć za Wami... miejcie litość, ja starsza pani jezdem

...
No to odpowiadam...
Szablony mam rózne i gromadzone przez dłuższy czas bo niestety to duży wydatek. Kupiłam w takich sklepach:
- mirpol (link na szablony i literki dawałam wczesniej);
- PAN (Poznań 0 Centrum Słodkiej Dekoracji - mają duży wybór ale nie warto robić małych zakupów - mają bardzo drogą przesyłkę. Kiedyś zamówiłam właśnie szablony na których bardzo mi zalezało , już nie pamiętam ile kosztowały a przesyłąka 36 zł!!!) Jak ktoś ma blisko to warto na miejscu u nich kupić bo mają sporo fajnych rzeczy np. szablony patchorkowe)
- tortownia (większość z was ją zna);
- na Allegro krzych.lublin - sprzedawca pewny i przesyłka tania (ja zawsze brałam ekonomiczną i nic mi nie zaginęło. Na razie zawiesił sprzedaż jak wielu innych sprzedawców, nie wiem czy powodem nie jest nowa stawka VAT.
- też Al. prostozformy. Sprzedawca też na razie nie aktywny - j.w.
- na Al. zaglądam od czasu do czasu i udaje mi się trafić na coś, co niekoniecznie służy do stylu ang. ale mam już pomysł i muszę to kupić
- no i czasami korzystam z pomocy aniołów, dobrych dusz, które mają np.TKMax (a ja na prowincji mieszkam...)
tak długo stałam przytej tablicy, to co, zaliczyłam egzamin ?
kazeno, wiem, że można narobić wczesniej ale ja nie mam na ogół takiej potrzeby (przynajmniej tak mi się wydaje... robię wyłącznie w rodzinie, no tak tylko nie wzięłam pod uwagę, że rodzina z roku na rok powiększa się

... Chyba zaczne robić na zapas

Tylko jak tu zgadnąć ile "2" ile "8" i innych bajerów w najbliższym czasie będzie potrzebnych...