Ciekawe pomysły na ozdobne torty

Status
Ten wątek został zamknięty.

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Samochodzik super.
Właśnie skończyłam dla koleżanki na urodziny. Zabroniła mi kupowania jakiegokolwiek prezentu stwierdziła, że i tak dużo jej pomagamy( dla mnie pomoc w opiece nad jej dziećmi to po prostu sama przyjemność), więc prosiłam żeby chociaż nie pozbawiała mnie przyjemności zrobienia dla niej torcika. W końcu uległa
icon_mrgreen.gif

Załączniki

• IMG_0038.JPG
    IMG_0038.JPG
    404.5 KB · Wyświetleń: 0

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Wow, J_oanno ja bym Ci też uległa i nawet nie dałabym się długo prosić. Kolejne cacuszko!
cvety.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
dziękuje baaardzo za pochwały, muszę przyznać, ze mama solenizanta miała minę taką sobie jak odbierała ten torcik... trochę mnie zbiła z tropu.
illy - sposób wykonania jest podany na wielkim żarciu pod nazwą tort zygzak
Jo_anna1- ale cudo

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
No to masz już pierwszą osobę na liście - Tym paniom nie pieczemy. A autko super. Nie przejmój sie.
wink.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anno--- nie dość że zdolna bstia jesteś to jeszcze taka uczynna
cvety.gif
podziwiam.
Iza-gr---- nie martw się ( o ile się przejmujesz), może zawsze ma taka minę jak zobaczy cos ładnego
icon_mrgreen.gif
. Ja to miałam kiedyś ostrą awanturę o tort weselny i to ze znajomymi
baa.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jnka73 szukała pomysły na tort z delfinem. Może tu coś znajdzie:
tort z delfinami

Inka chciała tort z kremem, ale chyba można na wierzchu położyć takie fajne maluchy.

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Spes to nie czytaj całości a tylko post nr.9652. To chyba w nim Chachu opisała jakich ma miłych znajomych.
cfist.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Przepraszam Chachu,że wcisnęłam swoje trzy grosze, ale krew człowieka zalewa jak widzi taki śliczny tort i czyta się jak ludzie dziękują. Ile w to włożyłaś pracy wie tylko ktoś kto sam piecze, a przecież nie tylko tortem się zajmowałaś.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Niedawno miałam podobną nauczkę... O ironio, wcześniej śledziłam to, co się przytrafiło chachu
dump.gif

Podobno, na własnych błedach człowiek się uczy.
Było, minęło, z wielkim trudem ale puszczam w niepamięć i więcej nie dam się w coś takiego wrobić
annie.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
oj ja też miałam problemy z wdzięcznością za tort samochodzik (a piekłam go za darmo jako prezent!). Teraz siostra namawia mnie na tort weselny, ale jak czytam przejścia chachu to mi się odechciewa. Wystarczy wspomnieć, że ona wybredna jest i chce się popisać przed teściowa...No cóż mam jeszcze rok na decyzję.

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
No to się zastanów bo potem mimo szczerych twoich chęci możesz usłyszeć że jej wesele popsułaś
cry_1.gif
Naprawde nikomu nie życzę takich sytuacji.
A jeszcze się ostatnio dowiedziałam że jej mamusia obiecał komuś w ramach wdzięczności przynieść po weselu kawałek tortu a nie przyniosła bo powedziała że był tak niedobry że wszystko do kosza wywaliła
dump.gif
No akurat wiem jak było bo przecież miałam przyjemność być na tym wspaniałym weselu.
Szkoda gadać. Życzę nam wszystkim wspaniałych tortów i jeszcze lepszych wrażeń związanych z nimi!!!!!

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Moje zdanie jest takie: jak podejrzewasz, że będzie problem czy jak to się mówi "kwasy" to daruj sobie nawet gdybyś miała dostać należną zapłatę. Szkoda zdrowia, nerwów i przede wszystkim czasu którego sporo się poświęca na zrobienie czegoś wyjątkowego. Właśnie odmówiłam zrobienie kolejnego ... Ale ja pracuję zawodowo w zupełnie innej dziedzinie i robię jeden tort na parę miesięcy, w ramach hobby prawie wyłącznie dla rodziny.
Jeżeli zdecyduję sie na realizacje "jakiegoś" zamówienia, to bez jakiejkolwiek krempacji ustalę reguły.

Spes

Member
Kwi 20, 2010
349
0
0
A nie zechciałabys mojej rodziny ...adoptowac?
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy