Jo_anna1 @ 23 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969025dziękuję
Kolega był bardzo zadowolony i zaskoczony bo była to "niespodziewanka"
świetny "garbi", my zapomiałyśmy o wycieraczkach...
Monsai @ 19 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=967495ja mam pomysł na fajne zaproszenia, ale to w mojej głowie i nie wiem jakby Ci je przedstawic, chociaż z pewnością szukasz gotowych zaproszeń, a nie pomysłu do zrobienia ich dopiero?
i jesli chciałabyś to można by było solenizanta ubrać jako detektywa...
podkładki można by było takie pod szklanki na przykład zrobić z wzorem linii papilarnych....
zbieranie odcisków gości wchodzących do domu (sa czasem w sprzedarzy nawet dla dzieci takie małe zestawy do tego).
o
monsai, jesli jeszcze masz w glowie to zaproszenie to jestem chetna, narazie przeszly mi przez glowe jedynie lupy albo teksty pisane szyfrem, kasia wpadla na pomysl wyciecia liter z gazet i zrobienie anonimow albo ciasteczka szczescia z zaproszeniem w srodku (takie niby tajne przerzucenie informacji)
dzieci moga przyjsc przebrane, a u nas beda na nie czekaly akcesoria typu okulary, notesy, olowki, lupy, latarki...a! kazdy dostanie cos w stylu identyfikatora, ze swoim zdjeciem i odciskiem palcaa deko odgapimy chyba stad johansnowie![]()
a w temacie sprobuje w sobote zrobic mase cukrowa i z niej ukulac cieniutkie waleczki i ulozyc je jako odciski, szablon tez sprobuje wyciac...chyba dam rade![]()
Monsai @ 23 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969052co ja mam ci pisać, skoro macie takie świetne pomysłyMiałam podobne właśnie, szczególnie z tym wycinaniem z gazet![]()
, że z jakimś łupem muszą przyjść, bo jak nie to....
Super macie pomysły
e tam, pisz pliss...ups! dziecie pracowe przyjechalo, zmykam
ten lup mnie intryguje![]()
mexikana @ 23 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=969066monsai swietne pomysly!!!
przyjezdzaj! zrobimy to razem![]()
a teraz wracam do dziecuszka, bo juz nie buczy (wlasnie mialo napad histerii, ze mama zadzwonila do drzwi a nie ono)
nie mów..... bo przyjadę![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.