Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Croissants z piekarni Tartine w San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 1095777" data-attributes="member: 506"><p>pierwsze koty za płoty.</p><p>wywaliłam ciasto do smietniczka </p><p>juz na etapie zaczynu mialam wrazenie ze jest za geste, a mimo to dodałam przepisowa ilosc maki, chociaz nie powinnam </p><p>w drugim etapie zrobila mi sie tak gesta kula, ze ka stawał ze zgrzytem </p><p>dzisiaj wieczorem zrobie kolejne podejscie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 1095777, member: 506"] pierwsze koty za płoty. wywaliłam ciasto do smietniczka juz na etapie zaczynu mialam wrazenie ze jest za geste, a mimo to dodałam przepisowa ilosc maki, chociaz nie powinnam w drugim etapie zrobila mi sie tak gesta kula, ze ka stawał ze zgrzytem dzisiaj wieczorem zrobie kolejne podejscie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Croissants z piekarni Tartine w San Francisco
Top
Bottom