Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Croissants z piekarni Tartine w San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 1097762" data-attributes="member: 506"><p>Za drugim razem wyszło. Ciasto jest niesamowicie plastyczne ale zle je skladałam, zrobiłam zbyt duzo składanek przez co miałam niemal gładkie ciasto drożdzowe z duuuza iloscia masla. Połowe zamroziłam, wykorzystam je do innych wypiekow. Będę probowac kolejny raz, bo przepis jest tego wart. </p><p>Przy okazji odkryłam, ze miarki cup, ktore mam sa nierowne. Jak przemierzyłam ilosc wody wg miarki było 80ml, a wg miarki szklanej 60ml. Jak zwazyłam make to zachwialam proporcje, bo miary były niejednakowe stad tez ciasto było za gęste.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 1097762, member: 506"] Za drugim razem wyszło. Ciasto jest niesamowicie plastyczne ale zle je skladałam, zrobiłam zbyt duzo składanek przez co miałam niemal gładkie ciasto drożdzowe z duuuza iloscia masla. Połowe zamroziłam, wykorzystam je do innych wypiekow. Będę probowac kolejny raz, bo przepis jest tego wart. Przy okazji odkryłam, ze miarki cup, ktore mam sa nierowne. Jak przemierzyłam ilosc wody wg miarki było 80ml, a wg miarki szklanej 60ml. Jak zwazyłam make to zachwialam proporcje, bo miary były niejednakowe stad tez ciasto było za gęste. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Croissants z piekarni Tartine w San Francisco
Top
Bottom